Voorbije jaren

2021 - 2022 - 2023 : volg ons op  Facebook

2020

CLUBKAMPIOENSCHAP 2020

Van maandag 24 augustus tot en met zaterdag 12 september 2020, nemen de leden van STC het onderling, vriendschappelijk , tegen mekaar op. Het gaat om de titel 'Kampioen ...'
Meer hierover : Clubkampioenschap

Zomerse zaterdagen


Zomerse zaterdagen 2020 vervroegd!Vanaf zaterdag 6 juni van 10 tot 12u. verwachten we voortaan weer elke zaterdag de STC-jeugd tussen 7 en 16 jaar. Onder de kundige begeleiding  van onze monitoren kunnen ze deelnemen aan allerlei leuke tennisspellen en -technieken. De deelname per zaterdag bedraagt 2 euro, drankje inbegrepen. Inschrijven kan iedere week via jeugd@stevoortsetc.be.  Alles natuurlijk  onder de  Corona-maatregelen.  Nog geen lid ? Ga dan naar Lid worden.

Winterwandeling Hoepertingen

Op zondag 2 februari 2020 wandelden we door het mooie Loonse landschap rond Hoepertingen. Ons STC-lid Alex loodste ons door de pittoreske en wandelvriendelijke heuvels.

Deelname wandeling 7 € (versnapering inbegrepen), nadien eten in 't Jagershof. Afspraak : om 14u. aan de kerk van Hoepertingen,  Vedastusstraat. Of je komt om 13.30u. naar het clublokaal.

Openingsreceptie  2020


GEANNULEERD

Op zaterdag 21 maart 2020 om 20u. openen we het nieuwe outdoor tennisseizoen. We bieden de clubleden weer van harte een receptie aan, als vanouds  in de clubkantine aan de Libottonstraat.


Heb je bovendien wat leuke ideetjes voor het bestuur van de Stevoorste Tennisclub, dan mag je  ons dit dan zeker laten horen.. tot in de late uurtjes.

2019

BARKEEPERSAVOND

Verleden jaar een gezellige Italiaanse avond. Wat zou het bestuur dit jaar in petto hebben voor de barkeepers...? Voorlopig nog een verrassing. 

Evenement exclusief voor alle barkeepers en tornooileiders van de Stevoortse Tennisclub die dit jaar weer van de partij waren.

Wees erbij op zaterdag 16 november 2019.

BRUNCHTENNIS

Weer brunchtime - tennis! Op zondag 4 augustus vanaf 9u. zorgdeen we voor een uitgebreide brunch. We hebben ook alle pleinen al gereserveerd. Met een bijdrage van 10,- € (volwassene) of 5 €,- (kinderen) kan je op het terras genieten van een zomerse sportieve ochtend.

Inschrijven : nu al doen ! nog tot 2 augustus,  gewoon even mailen met hoeveel personen je komt, via e-mailadres luc.cleeren@stevoortsetc.be

CLUBKAMPIOENSCHAP

Van zondag 25 augustus tot en met zaterdag 14 september 2019, nemen de leden van STC het onderling, vriendschappelijk , tegen mekaar op. Het gaat om de titel 'Kampioen ...'
Meer hierover : Clubkampioenschap

Om nog eens te doen


Fun Event  -  zaterdag 22 juni 2019


van 16u. tot 19u.


Het was een leuk Tennis Evenement. Het Jeugdbestuur nodigde de jeugd én hun ouders, nonkel ,tante, ... uit .


We kondigden dit zo aan  :


Bedoeling? Jij, als lid van de Stevoortse Tennisclub mag op die dag een familielid meebrengen.Of als het niet anders kan een kennis of vriend(in), om dan onder begeleiding van onze monitoren, met zijn tweeën aan allerlei tennisspelletjes mee te doen. Met mini-tennis, pannentennis, twee-tegen-twee, enz.. houden we het vooral luchtig en leuk.


Wie breng je mee? Als jeugdlid vorm je een duo met een volwassen familielid. Of: als volwassen lid breng je een jeugdige tennisgrage kornuit mee.


Tennisoutfit? Dat is niet echt nodig. Als je maar iets aantrekt dat je goed zit, bijvoorbeeld tennisschoenen. Liefst met zolen van een fijn profiel. Naturlijk hebben we graag dat je gepast schoeisel draagt.


Inschrijven? Gratis. Wel zo snel mogelijk mailen (tot en met woensdag 19 juni) naar S2T@stevoortsetc.be. Je kan er ook bijkomende vragen stellen natuurlijk.


We verwachten je op de 22ste juni, een paar minuutjes van tevoren, aan het clubhuis van de Stevoortse Tennisclub.


Na dit alles voorzien we een hapje voor iedereen. En dat mag je gerust als een traktatie beschouwen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Voorjaarsdubbel op vrijdag


Voor de leden en de nieuwe leden


- Vanaf vrijdag 3 mei  -


tot vrijdag 31 mei 2019We serveren het prille seizoen met een 'blind tennisdate'. Als nieuw lid kan het aangenaam zijn om meteen zijn weg te vinden. Daartoe vorm je voor een avondje een tennisduo met een 'gesetteld' lid, dus iemand die al even lid is. 


Vind je dat iets voor jou? Dan niet twijfelen. De drempel naar onze club is dan zonder moeite genomen.


- inschrijven tot 24 april-


Hoe werkt het? Je schrijft je in voor dubbelheren of dubbeldames en/of dubbelgemengd.  Je vermeldt er deze keer géén dubbelpartner bij. Daarvoor zorgen wij. Met andere woorden : je ziet bij je inschrijving niet meteen wie je dubbelpartner wordt.


Je inschrijving komt vervolgens in de draaitrommel van 'nieuw lid' terecht ofwel in de trommel van 'gesetteld lid'. Vervolgens word je blind gematcht.


Je kan deelnemen vanaf 16 jaar. De nadruk ligt niet zozeer op de competitie, maar wel op een nieuwe tenniservaring.Wanneer?  Elke vrijdagavond vanaf 3 mei, tussen 19u. en 23u. De tennispleinen worden elke vrijdag voor jou gereserveerd.


Inschrijven : luc.vanhellemont@stevoortsetc.be met de vermelding :
1. naam en voornaam, geb.datum
2. reeks : DD, DH, DG


Inschrijven kan tot 24 april 2019.

Opening tennisseizoen

Vanaf maandag 1 april kan je als lid weer terecht op onze opnieuw bewerkte tennispleinen. Deze kregen nog maar pas een grondige opknapbeurt. We houden eraan om de pleinen altijd in prima staat te houden. Ook tijdens het seizoen worden ze wekelijks  vakkundig ondehouden. 

Laatst bijgewerkte versie : zaterdag 30 maart  2019

Openingsreceptie  2019

Op zaterdag 16 maart 2019, 20u. waren de clubleden welkom in de clubkantine aan de Libottonstraat, dit voor de jaarlijkse opening van het nieuwe outdoor tennisseizoen. Zoals steeds voorzien van hapjes en een drankje. Dit alles aangeboden aan de aanwezige leden van 2018 en 2019.

VOORBIJE ACTIVITEITEN 2018


Een greep uit de voorbije activiteiten voor de leden van de Stevoortse Tennisclub

BARKEEPERSAVOND

Het werd een gezellige Italiaanse avond, exclusief voor alle barkeepers en tornooileiders van STC die dit jaar weer van de partij waren. De zingende ober was de sorpresa, samen met de ambachtelijke pizzabakker. Met dank aan alle uitgedoste leden die zich van hun beste tricolore zijde lieten zien. 

Grazie a tutti.

BRUNCHTENNIS


Op zondag 12 augustus vanaf 9u. zorgden we voor een uitgebreide brunch (bijdrage 10 €). Als je wilde, kon je  tennissen, maar dat was geen must.


CLUBKAMPIOENSCHAP

Van 26 augustus tot en met 15 september 2018, namen de leden van STC het onderling, maar vriendschappelijk , tegen mekaar op.