Tennisles
Door de lockdown van 3 november 2020 zijn er geen lessen voorzien.

.

Tennislessen voor beginners en gevorderden


De Stevoortse Tennisclub stelt ook in 2020 weer lesgevers ter beschikking. Zij hebben een trainersdiploma dat erkend is door Tennis Vlaanderen. Onze trainers kunnen je de eerste en de volgende stappen laten zetten op het tennisplein. Zowel voor niet-leden als leden zijn er opties.  

Ben je nog geen lid,  heb je nog niet getennist?


Geen nood als je nog niet helemaal weet of je lid gaat worden. Dit hoeft ook niet meteen. Misschien wil je gewoon eens kennismaken met de sport, of onderschat je je talent alsnog. Dan hebben we voor jou de formule Start to Tennis. Hieronder zeggen we je hoe je je inschrijft  voor de 6 lessen.

Je bent lid en wilt les volgen?


Of je nu als lid van de Stevoortse Tennisclub je eerste stappen in het tennis zet, of als je al gedurende  jaren een balletje slaat, het maakt niet uit. Lesvolgen kan je altijd doen. De lesgever past zich aan je wensen en noden aan. Vanaf 3 personen kan je 8 lessen volgen aan 60 euro per persoon. 


Dus ook als nieuwkomer kan je hier je eerste lessen volgen. In dat geval zijn er vanaf je eerste les al voordelen. Zo ben je als lid verzekerd en kan je online een plein reserveren.