Tennislessen

Tennislessen voor beginners en gevorderden

De Stevoortse Tennisclub stelt ook in 2022 weer lesgevers ter beschikking. Zij hebben een trainersdiploma dat erkend is door Tennis Vlaanderen. Onze trainers kunnen je de eerste en de volgende stappen laten zetten op het tennisplein. Zowel voor niet-leden als leden zijn er opties.  

Ben je nog geen lid, heb je nog niet getennist?

Geen nood als je nog niet helemaal weet of je lid gaat worden. Dit hoeft ook niet meteen. Misschien wil je gewoon eens kennismaken met de sport, of onderschat je je talent alsnog. Dan hebben we voor jou de formule Start to Tennis. Hieronder zeggen we je hoe je je inschrijft  voor de 6 lessen.

Als lid tennisles volgen

Je bent lid van onze club en je wil gewoon samen met andere leden les volgen. Dan ken je best eens rondhoren wie ongeveer van jouw tennisniveau is. Misschien kunnen we je hierbij zelfs helpen. Het kan ook zijn dat je een doorgedreven  les of een les voor specifieke vaardigheden wenst. Je kan het de lesgever op voorhand vragen.  De lesgever past zich aan je wensen en noden aan.

Vanaf 3 personen kan je 8 lessen volgen aan 60 euro per persoon.  ALs lid heb heb je het voordeel dat je buiten de lessen je plein online kan reserveren.


Lessen voortaan op woensdag

Wij gooien het dit jaar over een andere boeg. Als je als lid wenst tennisles te volgen, dan kan je voortaan op woensdag bij ons terecht van 16 tot 18u.

Er kunnen tot twee sessies tegelijk gegeven worden. We stellen dus twee pleinen ter beschikking.