Tennislessen

Tennislessen voor beginners en gevorderden

De Stevoortse Tennisclub stelt in 2024 weer lesgevers ter beschikking. Zij hebben een trainersdiploma dat erkend is door Tennis Vlaanderen. Onze trainers kunnen je de eerste en de volgende stappen laten zetten op het tennisplein. Zowel voor niet-leden als leden zijn er opties.  
Overigens zoeken we nog een lesgever. Beschik je over de nodige kwalificatie, dan kan je ons contacteren via eddy.schils@stevoortsetc.be 

 Voor niet-leden

Geen nood als je nog niet helemaal weet of je lid gaat worden.  Misschien wil je gewoon eens in kleine groep (vanaf 3 personen) de basishouding en enkele goede gewoontes van het tennis aanleren. Alleszins hebben we voor jou de formule Start to Tennis. Hiernaast kan je lezen hoe je je inschrijft  voor de 5 lessen.


Dus: vanaf drie personen kan een sessie van start gaan.

5 lessen

5


75

Als lid tennisles volgen

In 2024 behouden we het systeem van vorig jaar: Als je als jeugdlid tennisles wenst te volgen, dan kan je in principe woensdag bij ons terecht van 16 tot 18u. Volwassenen kiezen in afspraak met hun lesgever een geschikt uur.

  

Je bent lid van onze club en je wil gewoon samen met andere leden les volgen. Dan kan je best eens rondhoren wie ongeveer van jouw tennisniveau is. Misschien kunnen we je hierbij zelfs helpen. Het kan ook zijn dat je een doorgedreven  les of een les voor specifieke vaardigheden wenst. Je kan het de lesgever op voorhand vragen.  De lesgever past zich aan je wensen en noden aan.
Vanaf 3 personen kan je 8 lessen volgen aan 75 euro per persoon.  Als lid heb heb je het voordeel dat je buiten de lessen je plein online kan reserveren.