Jeugd


Kijk verder en lees meer over het Wintertennis 2019 !!

2019 - weer een jeugdjaar

 

Sinds enkele jaren hebben we in Stevoort opnieuw een jeugdbestuur met een heel enthousiaste trainersploeg. Net zoals in 2018 stonden er dit jaar dan ook tal van activiteiten  op het programma. Natuurlijk waren er de Tennislessen, de Zomerse Zaterdagen, het Fun Event. Je kan over dit alles hieronder verder  lezen.

 

 


Lessen

 

Zoals je hier kan zien doen wij ook in Stevoort aan Kidstennis mee. Voor zes lessen aan 50 € worden  de kids misschien wel halsoverkop verliefd op... het  tennis. Je kan inschrijven door te mailen naar het volgende e-maildres : jeugd@stevoortsetc.be. Daarna verneem je van ons de praktische informatie. Stel je vraag eventueel ook per e-mail.


Vanaf de eerste week in oktober organiseren we opnieuw het Wintertennis.  Scroll naar onder en lees er meer over. 

Om nog eens te doen


Fun Event  -  zaterdag 22 juni 2019


van 16u. tot 19u.


Het was een leuk Tennis Evenement. Het Jeugdbestuur nodigde de jeugd én hun ouders, nonkel ,tante, ... uit .


We kondigden dit zo aan  :


Bedoeling? Jij, als lid van de Stevoortse Tennisclub mag op die dag een familielid meebrengen.Of als het niet anders kan een kennis of vriend(in), om dan onder begeleiding van onze monitoren, met zijn tweeën aan allerlei tennisspelletjes mee te doen. Met mini-tennis, pannentennis, twee-tegen-twee, enz.. houden we het vooral luchtig en leuk.


Wie breng je mee? Als jeugdlid vorm je een duo met een volwassen familielid. Of: als volwassen lid breng je een jeugdige tennisgrage kornuit mee.


Tennisoutfit? Dat is niet echt nodig. Als je maar iets aantrekt dat je goed zit, bijvoorbeeld tennisschoenen. Liefst met zolen van een fijn profiel. Naturlijk hebben we graag dat je gepast schoeisel draagt.


Inschrijven? Gratis. Wel zo snel mogelijk mailen (tot en met woensdag 19 juni) naar S2T@stevoortsetc.be. Je kan er ook bijkomende vragen stellen natuurlijk.


We verwachten je op de 22ste juni, een paar minuutjes van tevoren, aan het clubhuis van de Stevoortse Tennisclub.


Na dit alles voorzien we een hapje voor iedereen. En dat mag je gerust als een traktatie beschouwen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Zomerse zaterdagen

 

Ook dit jaar zijn er de Zomerse Zaterdagen. Zoals verleden jaar vonden deze plaats in juli en augustus. Meisjes en jongens van 7 tot 16 jaar, die lid zijn van de Stevoortse tennisclub, kunnen op zaterdagochtend van 10 tot 12u. bij ons terecht. Alles staat telkens onder de begeleiding  van onze monitoren. Op speelse wijze wordt er met tennis kennisgemaakt en verdergegaan. De deelname per zaterdag bedraagt 2 €, drankje inbegrepen. Je kiest telkens je zaterdag uit.


Inschrijven kan nu reeds : stuur een e-mailtje met je naam en voornaam, telefoonnummer naar jeugd@stevoortsetc.be. Of je geeft 's zaterdags na afloop van de activiteit je naam ter plaatse al op voor de volgende keer. De betaling gebeurt telkens bij aanvang om 10u.


Wintertennis voor de jeugdDe georganiseerde wintertennis is voor de Stevoortse Tennisclub nog relatief nieuw. Maar afgelopen winter 2018-2019 konden de jeugdige spelers terecht in een  sporthal. We gingen  de uitdaging aan!  En we willen lessen organiseren met onze eigen lesgevers.


Ook dit indoorseizoen 2019-2020 presenteren we je een aantal lesdagen. We verstuurden naar onze leden een e-mail. Natuurlijk kan je ook als niet-lid deelnemen aan het wintertennis. In dat geval kennen we 40 euro korting toe als je in 2020 lid wordt van de Stevoortse Tennisclub.Wanneer vinden de lessen plaats ?

 


Vanaf de eerste week van oktober 2019.


maandag  (Sporthal Kermt)  :  van 17u. tot 18u.

woensdag (TC Bolderberg)  :  van 17u. tot 18u.

woensdag (TC Bolderberg)  :  van 18u. tot 19u.

donderdag (TC Bolderberg) :  van 18u. tot 19u.*
(* onder voorbehoud)

 

Aantal lessen : in totaal 22 lessen. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen voorzien.

 

Prijs  


lesuur met 2 deelnemers : € 275/ deelnemer
lesuur met 3 deelnemers : € 195/ deelnemer
lesuur met 4 deelnemers : € 150/ deelnemer

 

belangrijk !! : bij deelname aan Wintertennis krijg je in 2020 een korting van 40 euro op je lidmaatschap van de Stevoortse Tennisclub.

 

Lesgevers


Onze eigen lesgevers staan weer in voor de lessen.


Inschrijven


Opgelet : per les hebben we minstens twee deelnemers nodig. Je kan bij ons jeugdbestuur (jeugd@stevoortsetc.be) nagaan of er al deelnemers zijn.


Heb je al beslist om in te schrijven (dus minstens twee deelnemers per uur vereist), dan e-mail je je gegevens naar wintertennis@stevoortsetc.be en stort je het bedrag voor 24 september 2019, naar het rekeningnummer van de Stevoortse Tennisclub : BE81 7775 9401 3124. Je ontvangt dan een bevestigings-e-mail van het jeugdbestuur dat je inschrijving geregistreerd is. 

 

 

 

Foto onderaan : de Jeugdcoördinatoren Eddy en Fred samen met  trainer Maarten (midden op foto) en de jeugdige spelers die in 2018 op woensdagavond les namen.


Your outdoor adventure starts here