Jeugd


Zomerse zaterdagen 2020 vervroegd!Het is weer zover. De Zomerse Zaterdagen zijn bezig. Dus wat vroeger dan verleden jaar. In deze Coronatijd laten we onze mooie sport niet zomaar schieten, zeker nu het bij momenten al flink aan het zomeren is.

Omdat het ook voor onze tennisjeud ongeziene dagen zijn en zij niet altijd 'in hun kot' kunnen blijven, willen we hier al snel iets aan doen.


Iedere zaterdag vanaf 6 juni van 10 tot 12u. verwachten we je als jeugdig lid aan onze pleinen aan de Libottonstraat.   Ben je tussen 7 en 16 jaar jong, dan schrijf je je in via het volgende e-mailadres:  jeugd@stevoortsetc.be


Onder de toezicht  van onze eigen monitoren kan je deelnemen aan begeleide tennis. De deelname per zaterdag bedraagt 2 €,- (drankje plus wafel inbegrepen).

Door de Corona-maatregelen zien we erop toe dat alles ordelijk verloopt. De afstand van 1,50m blijven we in ere  houden. Er hangen ook voldoende ontsmettingsbussen. Het clubhuis is intussen opengesteld. De toiletten zijn toegankelijk, de douches blijven nog dicht.


Nog geen lid ?


Ben je nog geen lid, dan kan je je lidgeld storten en je eventueel nog eerst registreren. Kijk wat je in jouw geval kan doen op onze pagina Lid worden.


Dit deden wij in de winter


November 2019  - Wintertennis in de sporthal

2020 - weer een jeugdjaar

 


Sinds enkele jaren hebben we in Stevoort opnieuw een jeugdbestuur met een heel enthousiaste trainersploeg. Hiermee gaan we in 2020 verder met tal van activiteiten  op het programma. Ook in 2020 kan je je inschrijven voor de Tennislessen. Wat er verder nog op het programma zal staan, daar wordt al volop achter de schermen aan gewerkt.  We brengen je nog op de hoogte.

 

 


Lessen

 

Zoals je hier kan zien doen wij ook in Stevoort aan de Kidstennis mee. Wanneer het outdoor seizoen weer op gang komt kan je eraan beginnen.


Voor zes lessen aan 40 € worden je kinderen misschien wel halsoverkop verliefd op... het  tennis. Je kan inschrijven door te mailen naar het volgende e-maildres : jeugd@stevoortsetc.be. Daarna verneem je van ons de praktische informatie. Stel je vraag eventueel ook per e-mail.


Vanaf de eerste week in oktober 2019 blijven de wintertennissers trouwens nog steeds wekelijks aan de slag.  

Om nog eens te doen ?


Zo ging het in 2019


Fun Event  -  zaterdag 22 juni 2019


van 16u. tot 19u.


Het was een leuk Tennis Evenement. Het Jeugdbestuur nodigde de jeugd én hun ouders, nonkel ,tante, ... uit .


We kondigden dit zo aan  :


Bedoeling? Jij, als lid van de Stevoortse Tennisclub mag op die dag een familielid meebrengen.Of als het niet anders kan een kennis of vriend(in), om dan onder begeleiding van onze monitoren, met zijn tweeën aan allerlei tennisspelletjes mee te doen. Met mini-tennis, pannentennis, twee-tegen-twee, enz.. houden we het vooral luchtig en leuk.


Wie breng je mee? Als jeugdlid vorm je een duo met een volwassen familielid. Of: als volwassen lid breng je een jeugdige tennisgrage kornuit mee.


Tennisoutfit? Dat is niet echt nodig. Als je maar iets aantrekt dat je goed zit, bijvoorbeeld tennisschoenen. Liefst met zolen van een fijn profiel. Naturlijk hebben we graag dat je gepast schoeisel draagt.


Inschrijven? Gratis. Wel zo snel mogelijk mailen (tot en met woensdag 19 juni) naar S2T@stevoortsetc.be. Je kan er ook bijkomende vragen stellen natuurlijk.


We verwachten je op de 22ste juni, een paar minuutjes van tevoren, aan het clubhuis van de Stevoortse Tennisclub.


Na dit alles voorzien we een hapje voor iedereen. En dat mag je gerust als een traktatie beschouwen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Foto's rechts: Fun Event 2019

 Wintertennis 2018


Foto onderaan : de Jeugdcoördinatoren Eddy en Fred samen met  trainer Maarten (midden op foto) en de jeugdige spelers die in 2018 op woensdagavond les namen.


Wintertennis voor de jeugdDe georganiseerde wintertennis is voor de Stevoortse Tennisclub nog relatief nieuw. Maar onze wervende jeugdwerking ging aan de slag, zodat vanaf het winterseizoen 2018-2019 de jeugdige spelers terecht konden in een  sporthal. Onze eigen lesgevers zetten er hun schouders onder.


Ook in het huidige indoorseizoen 2019-2020 presenteerden we je een aantal lesdagen. We verstuurden naar onze leden een e-mail.


Natuurlijk kan je ook als niet-lid deelnemen aan het wintertennis. De deelnameprijzen staan hieronder.


Bovendien hangt aan de wintertennis voor de jeugd een extraatje vast: we geven je 40 euro korting op je lidgeld van 2020. Wanneer vonden de lessen plaats ?

 

Vanaf de eerste week van oktober 2019.


Waar ?


In een sporthal


Aantal lessen : in totaal 22 lessen.


Tijdens de schoolvakanties waren er geen lessen voorzien.

 

Prijs  


lesuur met 2 deelnemers : € 275/ deelnemer
lesuur met 3 deelnemers : € 195/ deelnemer
lesuur met 4 deelnemers : € 150/ deelnemer

 


 Lesgevers


Onze eigen lesgevers staan weer in voor de lessen.


Inschrijven


Per lesgroep hebben we ten minste twee deelnemers nodig. Als je eraan denkt om mee te doen dan kan je gerust bij ons jeugdbestuur (jeugd@stevoortsetc.be) navraag doen of er voor het geplande lesuur al deelnemers zijn ingeschreven.