Jeugd


Zomerse zaterdagen 2020 :


26 september was het vriendjesdag!
De Zomerse Zaterdagen liepen intussen af. Vanaf een uitzonderlijk vroege datum 6 juni, hebben we de Corona-perikelen op onze gravel flink kunnen wegtennissen. Iedere zaterdagvoormiddag was het zover... behalve die enkele regendagen. Soms zagen we op een ochtend wel zestien jongens en meisjes opdagen.


Nog tot en met zaterdag 26 september gingen de Zomerse Zaterdagen door. En hopelijk blijven ze hangen als mooie nazomerdagen. Steeds van 10 tot 12u. kon je bij ons terecht als STC-lid.  Was je tussen 7 en 16 jaar jong, dan schreef je je voor iedere zaterdag apart in via het volgende e-mailadres:  jeugd@stevoortsetc.beVriendjesdagTer afsluiting - op zaterdag 26 september - mocht je voor een keer een niet-lid meebrengen naar de Zomerse Zaterdag. De deelnameprijs bleef voor jullie twee op 2 euro.


Wintertennis voor de jeugd

ook weer in oktober 2020De georganiseerde wintertennis is voor de Stevoortse Tennisclub nog relatief nieuw. Maar onze wervende jeugdwerking ging aan de slag, zodat vanaf het winterseizoen 2018-2019 de jeugdige spelers terecht konden in een  sporthal. Onze eigen lesgevers zetten er hun schouders onder. Ook in het indoorseizoen 2019-2020 presenteerden we je een aantal lesdagen.


Natuurlijk kan je ook als niet-lid deelnemen aan het wintertennis. De deelnameprijzen staan hieronder.


Bovendien hangt aan de wintertennis voor de jeugd een extraatje vast: we geven je 40 euro korting op je lidgeld van 2021. 5 oktober 2020 : startdatum wintertennisWaar ? sporthal Kermt
Wanneer ? je kan kiezen tussen maandag, dinsdag en donderdag
Uur: van 17u. tot 18.30u. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen voorzien.
Prijs : 
lesuur met 2 deelnemers : € 275/ deelnemer
lesuur met 3 deelnemers : € 195/ deelnemer
lesuur met 4 deelnemers : € 150/ deelnemer

 
Lesgevers: onze eigen lesgevers staan weer in voor de lessen.

Inschrijven: per lesgroep hebben we ten minste twee deelnemers nodig. Als je eraan denkt om mee te doen dan kan je navraag doen bij ons jeugdbestuur (jeugd@stevoortsetc.be).


Om nog eens te doen ?


Zo ging het in 2019


Fun Event  -  zaterdag 22 juni 2019


van 16u. tot 19u.


Het was een leuk Tennis Evenement. Het Jeugdbestuur nodigde de jeugd én hun ouders, nonkel ,tante, ... uit .


We kondigden dit zo aan  :


Bedoeling? Jij, als lid van de Stevoortse Tennisclub mag op die dag een familielid meebrengen.Of als het niet anders kan een kennis of vriend(in), om dan onder begeleiding van onze monitoren, met zijn tweeën aan allerlei tennisspelletjes mee te doen. Met mini-tennis, pannentennis, twee-tegen-twee, enz.. houden we het vooral luchtig en leuk.


Wie breng je mee? Als jeugdlid vorm je een duo met een volwassen familielid. Of: als volwassen lid breng je een jeugdige tennisgrage kornuit mee.


Tennisoutfit? Dat is niet echt nodig. Als je maar iets aantrekt dat je goed zit, bijvoorbeeld tennisschoenen. Liefst met zolen van een fijn profiel. Naturlijk hebben we graag dat je gepast schoeisel draagt.


Inschrijven? Gratis. Wel zo snel mogelijk mailen (tot en met woensdag 19 juni) naar S2T@stevoortsetc.be. Je kan er ook bijkomende vragen stellen natuurlijk.


We verwachten je op de 22ste juni, een paar minuutjes van tevoren, aan het clubhuis van de Stevoortse Tennisclub.


Na dit alles voorzien we een hapje voor iedereen. En dat mag je gerust als een traktatie beschouwen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Foto's rechts: Fun Event 2019

 Wintertennis 2018


Foto onderaan : de Jeugdcoördinatoren Eddy en Fred samen met  trainer Maarten (midden op foto) en de jeugdige spelers die in 2018 op woensdagavond les namen.