Clubkampioenschap


Voor 2020 is er nog geen clubkampioenschap gepland. We houden je op de hoogte.

 

CLUBKAMPIOENSCHAP 2019

 

Wat is dit?

 

Zoals ieder jaar houden we in de maand augustus en september een heus clubkampioenschap. Jazeker, we willen ook kampioenen in onze club. Als jij dus kampioen wilt worden dan moet je tegen alle clubleden in je reeks winnen... Eer en roem binnen onze club zullen je deel worden. Go for it!

 

 

Voor wie?

 

Enkel voor clubleden van de Stevoortse Tennisclub,  vanaf 13 jaar.

 

 

In welke reeks inschrijven ?

 

Op de afiche (scroll naar beneden) staan de reeksen met afkortingen aangeduid. ED1, DD1 en DD2 zijn de reeksen exclusief voor de dames. EH1, EH2, DH1 en DH2  is voor de heren. De gemengde reeksen heten DG1 en DG2

 

Enkel

 

De enkelspelen voor de dames: hierin hebben we vanaf 2019 twee reeksen. In de reeks van 3 tot 10 punten (ED2) kan je als beginner al terecht. Dus ervaring of niet, het speelt geen rol.

 

Bij de enkelspelen voor heren kan je ook kiezen. Als je tegen spelers wilt uitkomen die al eens op enkele tornoooien hun slag hebben willen slaan, dan waag je het gewoon in  EH1 (3 tot 30 punten).

Wil je dat je tegenspeler maximaal 10 punten heeft, dan laat je in EH2 (3 tot 10 punten) maar eens zien wat je in je mars hebt.

 

Dubbel

 

Voor de dubbelspelen dien je rekening te houden hoeveel punten je samen met je tennispartner 'waard' bent. Je eigen punten vind je op Tennis Vlaanderen.

Zo kom je in eeen reeks tot 60 (of 65)  punten 'zwaardere' clubgenoten tegen dan in een reeks tot 20 punten.

 

 

Hoe inschrijven ?


Je kan via volgende link van Tennis Vlaanderen inschrijven. Onze koepelorganistaie voorziet immers op haar website dat we ook interne wedstrijden kunnen plannen. Dat is gewoon een gemak voor jou en onze wedstrijdleider.

 

Hieronder vind je de affiche.

 Inschrijven kon tot en met 19 augustus 23u.

(foutief werd in dit kadertje de datum van 23 augustus vermeld,

waarvoor onze excuses)


Regen of zonneschijn, tornooileider Luc Vanhellemont is op post.